Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
24.9 °C 36%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Σοκ στο ΠΑΓΝΗ: Κατέρρευσε τμήμα οροφής σε κλινική - «Ασθενής τραυματίστηκε στο κεφάλι»
Ημερομηνία: Σήμερα 9/9/2025, 13:56 - Εμφανίσεις: 15



Ένα ακόμα συμβάν που αποκαλύπτει την τραγική κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία ελέω υποχρηματοδότησης, έλαβε χώρα στο ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη, όπου ολόκληρο τμήμα της γυψοσανίδας από την οροφή κλινικής κατέρρευσε.

Το συμβάν έλαβε χώρα σε δωμάτιο της Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου όπου νοσηλεύονται αρκετοί άνθρωποι.

Αναλυτικότερα αναφέρεται ότι έσπασε αγωγός νερού, με αποτέλεσμα ολόκληρο τμήμα της γυψοσανίδας από την οροφή να καταρρεύσει και να απογυμνωθούν οι σωληνώσεις.

Ασθενής που βρισκόταν από κάτω τραυματίστηκε στο κεφάλι, σύμφωνα με το cretapost.

Παράλληλα, όλος ο χώρος του θαλάμου όπου φιλοξενούνται έξι ασθενείς πλημμύρισε από νερό,  με εργαζόμενους, νοσηλευτές και γιατρούς να προχωρούν στην απομάκρυνση των υδάτων.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ, Δημήτρης Βρύσαλης είναι αποκαλυπτική: Πηγή: neakriti.gr Πυρά στην κυβέρνηση από τους εργαζόμενους στο ΠΑΓΝΗ Αναφερόμενος στο συμβάν, ο κ.

Βρύσαλης, επισήμανε πως πολλές φορές στο παρελθόν η διοίκηση του σωματείου είχε προειδοποιήσει για σοβαρά προβλήματα στις κτιριακές υποδομές του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Υπογράμμισε πως το συμβάν είναι συνέπεια της υποστελέχωσης της τεχνικής υπηρεσίας του νοσοκομείου, στην οποία έχουν μείνει μόλις 25 εργαζόμενοι και περίπου άλλοι τόσοι συμβασιούχοι για ένα κτίριο χιλιάδων τετραγωνικών.

«Οι κυβερνητικές φιέστες και το γλεντοκόπι που στήνεται με ομίλους στα δημόσια νοσοκομεία για τις ανακαινίσεις των ΤΕΠ «με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης» (που προέρχονται από τη φορολεηλασία του λαού), δεν μπορούν να κουκουλώσουν την πολιτική της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης που παίζει τη ζωή και την ασφάλεια υγειονομικών, ασθενών και συνοδών στα ζάρια.

Το συμβάν της κατάρρευσης μέρους της οροφής στην καρδιολογική κλινική τα ξημερώματα της Δευτέρας 8/9 έρχεται να προστεθεί σε αντίστοιχα περιστατικά σε δημόσια κτίρια που ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
24.9 °C 36%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies