ΚΑΙΡΟΣ · LIVE11.1°CΤοπικά νέφη54% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Κρήτη: Πάνω 1 εκατ. ευρώ εντοπίστηκαν στα σπίτια των μελών της εγκληματικής οργάνωσης - Ο ρόλος των μυστικών αστυνομικών

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 51



Περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ εντόπισαν οι αστυνομικοί στη διάρκεια ερευνών στα σπίτια εμπλεκομένων στην ιστορία του κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν σε διακίνηση ναρκωτικών, εκβιασμούς και βομβιστικές επιθέσεις.

Η έρευνα των αρχών κράτησε πάνω από 8 μήνες και μέχρι τώρα έχει οδηγήσει στη σύλληψη 48 ατόμων, ανάμεσά τους ένας αστυνομικός, ένστολοι, ένας ιερέας και επιχειρηματίες.

Οι πρώτοι από τους συλληφθέντες αναμένεται από το απόγευμα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία από τα όπλα και τα χρήματα που εντοπίστηκαν στα σπίτια των εμπλεκόμενων στην εγκληματική οργάνωση.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Εργαζόμενοι στην εστίαση οι δύο μυστικοί αστυνομικοί Όπως προκύπτει από ασφαλείς πηγές, πολύ σημαντική ήταν η βοήθεια δύο μυστικών αστυνομικών, οι οποίοι είχαν παρεισφρήσει στην εγκληματική οργάνωση, εμφανιζόμενοι ως εργαζόμενοι στην εστίαση.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Οι δύο μυστικοί αστυνομικοί είχαν αρχίσει από τον Ιούνιο να εργάζονται σε επιχειρήσεις των μελών της οργάνωσης και, όπως δείχνουν πληροφορίες, κατάφεραν να αποσπάσουν σημαντικές πληροφορίες για τον τρόπο που δρούσε η οργάνωση, ενώ βοήθησαν σημαντικά στη «χαρτογράφηση» όλων των μελών της.

Ακόμα, τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων στην εγκληματική οργάνωση έπαιξαν κεντρικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης, αφού μέσω νόμιμων επισυνδέσεων, φέρονται να έχουν καταγραφεί συνομιλίες που τους «καίνε».

Ο αστυνομικός φέρεται να έδινε πληροφορίες στα μέλη της οργάνωσης για τη δράση της ΕΛΑΣ, ενώ τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων κατηγορούνται για εμπλοκή στη διακίνηση ναρκωτικών.

Ο κληρικός φέρεται να είχε εμπλοκή σε εκβιασμό.

Περισσότερα σε λίγο...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ΚΑΙΡΟΣ LIVE
ARTICLES
· Strong magnitude 6.9 earthquake hits Russia's Kamchatka
· Meat eaters more likely to reach 100, with a catch
· Ukraine poll on the winter ahead, concessions, and voting intention
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies