Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
22.4 °C 38%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Σκύδρα: Τον σκότωσε γιατί νόμιζε ότι του έκλεψε... ροδάκινα - Τι λέει η κόρη του θύματος
Ημερομηνία: Σήμερα 26/8/2025, 19:56 - Εμφανίσεις: 9



Τον πέταξε σε έναν σκουπιδότοπο νεκρό.

Τον είχε σκοτώσει για ασήμαντη αφορμή και τον έσυρε για 700 μέτρα δεμένο από το αυτοκίνητό του, πριν τον ξεφορτωθεί στη χωματερή – θύμα ένας 72χρονος και θύτης ένας 75χρονος στην Σκύδρα της Πέλλας.

Ο δράστης ισχυρίζεται πως είδε τον 72χρονο στο χωράφι του, και αυτό πυροδότησε τον φόνο. «Σκότωσα το θύμα όταν τον είδα να βγαίνει από το χωράφι μου, πίστεψα πως μου έκλεψε φρούτα, θόλωσα και πυροβόλησα με καραμπίνα», ισχυρίστηκε ο ίδιος.

Είναι όμως έτσι; Πληροφορίες σκιαγραφούν μια ιστορία που δεν είναι τόσο απλή όσο παρουσιάζεται, είναι όμως αδιανόητα φρικιαστική.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Στην Σκύδρα, τα στόματα είναι κλειστά.

Οι κάτοικοι λένε πως και οι δύο ήταν καλοί άνθρωποι.

Ο 72χρονος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, είχε δεχτεί απειλές.

«Καθόμασταν στο μαγαζί, ήταν και η γυναίκα του εκεί πέρα και εκεί που καθόταν και μόλις του ήρθε η φλασιά, ξαφνικά θυμήθηκε ότι ο άντρας της έτσι και έτσι και σηκώθηκε όρθιος και άρχισε και έβριζε τον άντρα της.

Δεν τον αφήσαμε να πει πολλά πράγματα, όμως, με τη μία τον κόψαμε, γιατί στο μαγαζί δεν σηκώνει να γίνονται φασαρίες, του είπα ‘σε παρακαλώ, ζήτα συγγνώμη από την γυναίκα, δεν φταίει  πουθενά η γυναίκα, τι δουλειά έχει’.

‘Συγνώμη’ δήλωσε ‘Ε’…», τονίζει μαρτυρία.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Συγγενείς του δράστη στο Live News Συγγενείς του δράστη θα μιλήσουν αποκλειστικά στο Live News: «Είχε φαντασιώσεις ότι του έκανε ζημιά συνέχεια, τον έβριζε, τον έκανε – δεν είναι και πολύ καλά στα μυαλά του».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Οι διαφορές των δύο ανδρών φαίνεται να έχουν βαθιές ρίζες και για αυτό η οικογένεια του θύματος ήταν ανάστατη έπειτα από την εξαφάνισή του.

Τα ίχνη του ηλικιωμένου θύματος είχαν χαθεί για περίπου 10 ημέρες, μέχρι που ο δράστης αποκάλυψε στην αστυνομία πού είχε παρατήσει τη σορό του.

Η φρικιαστική δολοφονία του 72χρονου έξω από το χωριό τους στην Σκύδρα,...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
22.4 °C 38%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies