Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
26.6 °C 51%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Θεσσαλονίκη: Άφησε το σκύλο της στο αμάξι με κλειστά παράθυρα - Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ, επιβλήθηκε πρόστιμο
Ημερομηνία: Σήμερα 20/8/2025, 09:40 - Εμφανίσεις: 10



Στη σύλληψη μίας 60χρονης από τη Βουλγαρία, για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά την ευζωία των ζώων συντροφιάς προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης, 19 Αυγούστου, στα Νέα Βρασνά, στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί του τμήματος Βόλβης.

Ειδικότερα, εντοπίστηκε πως η 60χρονη για χρονικό διάστημα 15 περίπου λεπτών, εγκατέλειψε, εντός οχήματος ιδιοκτησίας της, σκύλο του οποίου είναι κηδεμόνας, χωρίς να υπάρχει κλιματισμός σε λειτουργία ή ανοιχτά παράθυρα, μη τηρώντας κανόνες προστασίας ευζωίας και μεταχείρισης του ζώου.

Της επιβλήθηκε προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο 1.000 ευρώ και σε βάρος της σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

αναφέρει: «Αστυνομικοί του Α.Τ.

Βόλβης, μεσημβρινές ώρες χθες (19-08-2025), στα Νέα Βρασνά, συνέλαβαν 60χρονη αλλοδαπή, διότι για χρονικό διάστημα 15 περίπου λεπτών, εγκατέλειψε, εντός οχήματος ιδιοκτησίας της, σκύλο του οποίου είναι κηδεμόνας, χωρίς να υπάρχει κλιματισμός σε λειτουργία ή ανοιχτά παράθυρα, μη τηρώντας κανόνες προστασίας ευζωίας και μεταχείρισης του ζώου.

Της επιβλήθηκε προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο 1.000 ευρώ και σε βάρος της σχηματίστηκε σχετική δικογραφία».

Οι σκύλοι κλεισμένοι σε όχημα θα μπορούσε να πεθάνουν σε έξι λεπτά Οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, είναι πολύ συχνά αιτία μιας επικίνδυνης κατάστασης: της θερμοπληξίας.

Η θερμοπληξία, εάν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως, προκαλεί ανεπάρκεια οργάνων, επιληπτικές κρίσεις, εγκεφαλική βλάβη, αιμορραγία, τύφλωση ακόμα και θάνατο.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Οι σκύλοι, για παράδειγμα, δεν ιδρώνουν για αυτό και δυσκολεύονται να ρυθμίσουν την θερμοκρασία τους.

Η αναπνοή με ανοιχτό το στόμα, δεν θα μπορούσε να επαναφέρει τη θερμοκρασία του σκύλου στα φυσιολογικά επίπεδα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Τα συμπτώματα της θερμοπληξίας είναι η ταχύπνοια, ο έντονος ερυθρός χρωματισμός της γλώσσας, ο κόκκινος ή ωχρός στοματικός ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
26.6 °C 51%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies