Εικόνα από drone: Η ώρα που ξεκίνησε η φωτιά στην Αρέθουσα Βόλβης – Αναζητείται 22χρονος Ημερομηνία:
27/7/2025, 18:44 - Εμφανίσεις: 19
Έναν 22χρονο άνδρα αναζητά το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, ως υπεύθυνο για τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αρέθουσα Βόλβης.
Ο άνδρας φέρεται ότι ταυτοποιήθηκε χάρη στις εικόνες που κατέγραψε drone της Πυροσβεστικής.
Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 13.30 σε αγροτοδασική έκταση.
Ο άνδρας που αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, εκτελούσε αγροτικές εργασίες.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Η φωτιά οριοθετήθηκε ώρες αργότερα, έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.
Μία σύλληψη στην Κερατέα Νωρίτερα, σήμερα Κυριακή, συνελήφθη από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού ένας άνδρας 51 χρόνων.
Ο ύποπτος, υπήκοος Αλβανίας, συνελήφθη στην περιοχή Βρωμοπούσι Κερατέας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας διότι εκτελούσε θερμές εργασίες με ηλεκτρικό τροχό κοπής μετάλλων σε εξωτερικό χώρο μονοκατοικίας.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Ο συλληφθείς έκανε αυτές τις εργασίες, παρά το γεγονός ότι απαγορευόταν, καθώς ο δείκτης επικινδυνότητας για φωτιά ήταν 4.
Κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 265 παρ.
3 του Ποινικού Κώδικα και θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
Επιπροσθέτως του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, για την παράβαση της 9/2024 Πυροσβεστικής Διάταξης....