Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
29.7 °C 29%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Οικονομία - Χρηματιστήριο - Επιχειρήσεις
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Καλοκαιρινές διακοπές: Ευκαιρία για να γράψουμε βιβλίο
Ημερομηνία: Σήμερα 5/7/2025, 07:20 - Εμφανίσεις: 15



Τα καλοκαίρια οι σκληρά εργαζόμενοι συνηθίζουν να το ρίχνουν στο διάβασμα για να ξεφύγουν από την επαγγελματική πίεση και να χαλαρώσουν.

Κάποιοι μάνατζερ όμως αποφασίζουν να συγγράψουν οι ίδιοι ένα πόνημα, που αφορά βέβαια τη δουλειά και τις εμπειρίες τους.

Τα βιβλία για το μάνατζμεντ, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, τα χρηματοοικονομικά και γενικότερα για τις επιχειρήσεις είναι ένας τομέας που υπόσχεται κέρδη – βοηθά σ’ αυτό η ταχύτατα αναπτυχθείσα τις τελευταίες λίγες επιστήμη του Business Administration.

Αλλά ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.

Η επίγνωση ότι κατέχει μια τεχνογνωσία που θα μπορούσε εύκολα να μοιραστεί με το αζημίωτο, είναι ένα ικανό κίνητρο για να εντοπίσει κάποιος το κουράγιο για να την καταγράψει στο laptop του.

«Φυσικά τα αγγλόφωνα βιβλία κυριαρχούν στον τομέα αυτό, είναι φανερό αυτό στα βιβλιοπωλεία των διεθνών αεροδρομίων», γράφει η Μιριέλ Ζαζόρ στη «Les Echos».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Πέντε συμβουλές χρήσιμες και για όσους αποφασίσουν να γράψουν σε μια γλώσσα ακόμα πιο «δύσκολη» από τη γαλλική, όπως είναι η ελληνική.

Η συντάκτρια της γαλλικής οικονομικής εφημερίδας συγκέντρωσε ωστόσο κάποιες συμβουλές για όσους αποφασίσουν να αφιερώσουν τις διακοπές τους ξεκινώντας, έστω, τη συγγραφή ενός βιβλίου για τη διοίκηση και τις επιχειρήσεις.

Αποτελεί συμβουλές που δίνουν ειδικοί στις εκδόσεις επαγγελματικών βιβλίων.

Συμβουλές χρήσιμες και για όσους αποφασίσουν να γράψουν σε μια γλώσσα ακόμα πιο «δύσκολη» από τη γαλλική, όπως είναι η ελληνική.

1.

Βρείτε καλό κίνητρο Το να γράφει κανείς για να κολακεύσει έναν εγωισμό, να τροφοδοτήσει μιαν ανάγκη για αναγνώριση ή ακόμα και για να «αναβαθμίσει» το βιογραφικό του θα μπορούσε να οδηγήσει σε απογοητεύσεις.

«Η συγγραφή με κίνητρα αυτοεπιβεβαίωσης είναι χρονοβόρα, έχει αβέβαιο αποτέλεσμα και είναι κακοπληρωμένη.

Πολλοί συγγραφείς επιχειρηματικών δοκιμίων έχουν υπερβολικές προσδοκίες σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις, κι αυτό επίσης φέρνει απογοητεύσεις», προειδοποιεί η Ντελφίν ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Οικονομία - Χρηματιστήριο - Επιχειρήσεις"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Οικονομία - Χρηματιστήριο - Επιχειρήσεις"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
29.7 °C 29%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies