Λάρισα: Δεύτερο κρούσμα αιμορραγικού πυρετού Κριμαίας-Κονγκό - Σε επιτήρηση όσοι ήρθαν σε επαφή με τον 70χρονο Ημερομηνία:
Σήμερα 28/6/2025, 10:36 - Εμφανίσεις: 12
Δεύτερο κρούσμα αιμορραγικού πυρετού Κριμαίας-Κονγκό, μετά τον θάνατο του 70χρονου, εμφανίστηκε στη Λάρισα, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος Ιατρών ΕΣΥ και Ειδικευομένων Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Όπως αναφέρουν οι γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας «ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στη συνάδελφό μας, η οποία νοσηλεύεται με τη συγκεκριμένη λοίμωξη.
Αποτελεί μια γιατρό που διαχρονικά στέκεται με αυταπάρνηση δίπλα στους ασθενείς, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και βαθιά ανθρωπιά».
Παράλληλα, επισημαίνουν πως συνάδελφοί τους «βρίσκονται σε καθεστώς επιτήρησης λόγω στενής επαφής με τον ασθενή, και καλούνται να διαχειριστούν την ανησυχία, την ασιγουριά και την ευθύνη, τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τους γύρω τους».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ακόμη, εύχομαι συλλυπητήρια στην οικογένεια του 70χρονου που έφυγε από τη ζωή εξαιτίας της συγκεκριμένης λοίμωξης.
Όσα αναφέρουν οι γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας: «Με βαθιά θλίψη εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του ασθενούς που κατέληξε λόγω αιμορραγικού πυρετού Κριμαίας-Κονγκό.
Στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι στον πόνο των ανθρώπων που έχασαν έναν δικό τους Ταυτόχρονα, ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στη συνάδελφό μας, η οποία νοσηλεύεται με τη συγκεκριμένη λοίμωξη.
Αποτελεί μια γιατρό που διαχρονικά στέκεται με αυταπάρνηση δίπλα στους ασθενείς, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και βαθιά ανθρωπιά.
Δεν είναι τυχαίο ότι ασθένησε στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων της, δίνοντας, όπως πάντα, τον καλύτερό της εαυτό για τους ανθρώπους που φροντίζει.
Η σκέψη όλων μας είναι κοντά της, και την περιβάλλουμε με εκτίμηση, αγάπη και στήριξη.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Καλή δύναμη ευχόμαστε επίσης στους συναδέλφους που βρίσκονται σε καθεστώς επιτήρησης λόγω στενής επαφής με τον ασθενή, και καλούνται να διαχειριστούν την ανησυχία, την ασιγουριά και την ευθύνη, τόσο ...