Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
29.8 °C 31%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Αμαλιάδα: Τι δείχνει το πόρισμα των ιστοπαθολόγων για τους θανάτους των τεσσάρων μωρών - Μπερδεύεται ο γρίφος
Ημερομηνία: Σήμερα 27/6/2025, 18:12 - Εμφανίσεις: 12



Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση με τους θανάτους βρεφών που πρόσεχε η Ειρήνη Μουρτζούκου στην Αμαλιάδα.

Αποτελεί τα αποτελέσματα του πορίσματος των ιστοπαθολόγων ώστε να διευκρινιστούν τα αίτια για τους θανάτους.

Να υπενθυμιστεί ότι έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τον χαμό του μικρού Παναγιωτάκη στην Αμαλιάδα και η αιτία του θανάτου του παραμένει άγνωστη.

Τι λέει το πόρισμα Την ίδια ώρα όμως διερευνώνται και οι συνθήκες θανάτου για άλλα 4 παιδιά τα οποία «έφυγαν» από τη ζωή παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στο Live News τα όσα έχουν βρεθεί μέχρι τώρα από το συγκεκριμένο πόρισμα.

Όπως είπε, στο πόρισμα των δύο παθολογοανατόμων που παραδόθηκε στην αστυνομία δεν διαφαίνεται ξεκάθαρα αν ο θάνατος των παιδιών προήλθε από δολοφονία ή για παθολογικά αίτια.

Ειδικότερα, αναφέρονται παθολογικά ευρήματα, αλλά αναφέρονται επίσης και κάποια δείγματα υποξίας, τα οποία θα μπορούσε να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Live News, εντοπίστηκαν κοινά ευρήματα στα 4 βρέφη που υποδηλώνουν η υποξία.

Αποτελεί αλλοιώσεις στον πνεύμονα, το ήπαρ και τον θύμο αδένα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Στην εισαγγελία Πάτρας Την ίδια ώρα, στο πόρισμα αναφέρεται πως τα παθολογικά ευρήματα που έχουν εντοπιστεί δεν μπορούν να προκαλέσουν θάνατο, εκτός από πολύ σπάνιες περιπτώσεις αλλά λόγω του ότι δεν είναι ένα το μωρό αλλά τέσσερα, οι πιθανότητες εκμηδενίζονται.

Ο σχετικός φάκελος πρόκειται να σταλεί στην Εισαγγελία της Πάτρας την Τρίτη ώστε να λάβει απόφαση αν θα αναθέσουν την υπόθεση σε ιατροδικαστή ώστε να συνεκτιμήσει όλα τα δεδομένα ώστε να βγει ένα τελικό συμπέρασμα....

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
29.8 °C 31%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies