Αποκαλυψη in: Η άγνωστη κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ του δικαστικού για τις «απειλές σε βάρος της κ. Καρυστιανού» Ημερομηνία:
Σήμερα 27/6/2025, 06:12 - Εμφανίσεις: 19
«Δεν γνωρίζω κανένα άτομο από το περιβάλλον του Πρωθυπουργού, ούτε τον πρώην σύμβουλο του Πρωθυπουργού κ.
Γρηγόρη Δημητριάδη παρότι στενοί συγγενείς μου εργάζονταν πράγματι για χρόνια στο δικηγορικό γραφείο του.
Την κ.
Μαρία Καρυστιανού την είδα δύο –τρείς φορές ως γνωστός της δικηγόρου Κ.Α.
που είχε συνεργασία μαζί της κι είχα παρευρεθεί στην συνάντηση τους.
Ποτέ δεν αναφέρθηκα σε κάποια απειλή σε βάρος της κ.
Καρυστιανού, ούτε της μίλησα για οποιονδήποτε αστυνομικό αλλά κι ούτε γνώριζα οτιδήποτε για ταξίδια του γιού της».
Σε αυτές τις αναφορές φέρεται -όπως αποκαλύπτει το in – να προέβη ο εφέτης κ.
Δημήτρης Σκουτέρης στην κατάθεση που έδωσε στην ΕΛ.ΑΣ, το βράδυ της Τετάρτης για το ζήτημα των απειλών σε βάρος της κ.
Μαρίας Καρυστιανού.
Σε κατάθεση της ΕΛ.ΑΣ προέβη και δικηγόρος, φίλη του κ.
Σκουτέρη, που επιβεβαίωσε μέρος των αναφορών του δικαστικού λειτουργού, επικαλούμενη όμως σε κρίσιμα σημεία της υπόθεσης το δικηγορικό απόρρητο.
Με τις δύο αυτές καταθέσεις ο φάκελος της υπόθεσης με τις απειλές σε βάρος της κ.
Καρυστιανού φέρεται σε πρώτη φάση να ολοκληρώθηκε και να υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Με παράγοντες της υπόθεσης να μιλούν για τεράστια ερωτήματα που έχουν μείνει αναπάντητα και για καταθέσεις με σημαντικά κενά.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Η καταγγελία Καρυστιανού Όλα είχαν αρχίσει μετά από τις αιτιάσεις της Προέδρου του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος «Τέμπη 2023» κ.
Μαρίας Καρυστιανού σε συνέντευξη που έδωσε στο in και τη Ράνια Τζίμα.
Στην εν λόγω συνέντευξη (κι ακολούθως σε κατάθεση της στην Αστυνομία) η κ.
Καρυστιανού είχε δηλώσει ότι στις 9 Ιουνίου είχε συναντήσει μαζί με κάποιον γνωστό της σε καφέ στο Πεδίον του Άρεως έναν δικαστικό λειτουργό, μετά από δική του πρόσκληση.
Τον εν λόγω δικαστικό δεν τον κατονόμασε, όμως από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ προέκυψε ότι ήταν ο κ.
Σκουτέρης.
Ο δικαστικός, όπως δήλωσε η κ.
Καρυστιανού, φέρεται να την προειδοποίησε επικαλούμενος «πληροφορίες που είχε από αστυν...