Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 48χρονος μετά από επίθεση στα Γλυκά Νερά Ημερομηνία:
Σήμερα 21/5/2025, 00:04 - Εμφανίσεις: 20
Θύμα ξυλοδαρμού από νεαρούς έπεσε ένας 48χρονος άνδρας στα Γλυκά Νερά.
Όπως προκύπτει από την Ελληνική Αστυνομία, το συμβάν κατεγράφη περίπου στις 9 το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Σαλώνων.
Δράστες φέρονται ότι είναι δύο νεαροί, πιθανότατα ανήλικοι, που επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια, για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, τον 48χρονο.
Στον «Ευαγγελισμό» σε κρίσιμη κατάσταση Το θύμα της επίθεσης στα Γλυκά Νερά, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας του νοσοκομείου.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε γίνει ξανά στόχος επίθεσης.
Αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν σε τοπικά ΜΜΕ, είπαν ότι περίοικοι του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες έως ότου τον παρέλαβε το ασθενοφόρο.
Οι μάρτυρες περιέγραψαν ότι η επίθεση ήταν πολύ σκλήρη και η κατάσταση του θύματος πολύ σοβαρή.
Έφερε τραύματα στο κεφάλι που αιμορραγούσαν.
Δεν έχουν γίνει συλλήψεις Οι δράστες, όταν είδαν τον κόσμο να πλησιάζει, έφυγαν άρον-άρον.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.
Οι δράστες της επίθεσης ψάχνουνται, ενώ συλλέγεται υλικό από κάμερες της περιοχής και δίνονται καταθέσεις μαρτύρων....