Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
16 °C 63%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Οικονομία - Χρηματιστήριο - Επιχειρήσεις
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Joshua Schulman: Το μεγάλο στοίχημα του αφεντικού της Burberry
Ημερομηνία: 16/5/2025, 00:36 - Εμφανίσεις: 81



Με νέες μειώσεις κόστους 60 εκατ.

στερλινών (71 εκατ.

ευρώ) το νέα αφεντικό της βρετανικής εταιρείας ειδών πολυτελείας Burberry, ο Joshua Schulman, επιδιώκει να εφαρμόσει νέο γύρο αναδιάρθρωσης της εταιρείας η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αυξημένες προκλήσεις.

Σε συνδυασμό με περικοπές άλλων 40 εκατ.

στερλινών (47 εκατ.

ευρώ) που ανακοινώθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο οίκος με την ιστορία των 169 χρόνων αφού ιδρύθηκε το 1856, θα προσπαθήσει μέσω του Schulman να αντιμετωπίσει την παγκόσμια μείωση στα είδη πολυτελείας ειδικά από την Κίνα.

Επιπλέον μεγάλη πρόκληση για τον διευθύνοντα σύμβουλο και τους συνεργάτες του θα είναι ο πόλεμος δασμών που έχει ξεσπάσει σε παγκόσμιο επίπεδο με πρωτοβουλία των ΗΠΑ.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Αποχωρήσεις και απολύσεις στην Burberry Οι καιροί δυσκολεύουν και η Burberryκαταβάλει προσπάθεια να ανταποκριθεί στις προκλήσεις με νέο σχέδιο εξοικονόμησης κόστους που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αποχώρηση του 20% του εργατικού δυναμικού της έως το 2027 και με την φιλοδοξία να επαναφέρει τις πωλήσεις στα 3 δισεκατομμύρια στερλίνες (3,5 δις ευρώ), σχολίαζε ο εξειδικευμένος ιστότοπος σε θέματα μόδας WWD.

Η βρετανική εταιρεία ειδών πολυτελείας απασχολεί σήμερα περίπου 9.200 άτομα.

Ο διευθύνων σύμβουλος Joshua Schulman, ο οποίος ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι, έχει ενεργήσει γρήγορα για να σταθεροποιήσει τον όμιλο, όπου τα έσοδα μειώθηκαν κατά 17% στα 2,46 δισεκατομμύρια λίρες (2,9 δις ευρώ) στο οικονομικό έτος 2025, δείχνουν τα ίδια στοιχεία.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Το στοίχημά του είναι μεγάλο αφού είναι το τέταρτος CEO της εταιρείας μέσα σε διάστημα δέκα χρόνων, με τους μετόχους να περιμένουν τώρα πολλά από αυτόν.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Στο δωδεκάμηνο που έκλεισε στις 29 Μαρτίου οι λιανικές πωλήσεις μειώθηκαν κατά 12%, αλλά η τάση βελτιώνεται.

Στο δεύτερο εξάμηνο οι πωλήσεις των ίδιων καταστημάτων μειώθηκαν κατ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Οικονομία - Χρηματιστήριο - Επιχειρήσεις"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Οικονομία - Χρηματιστήριο - Επιχειρήσεις"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
16 °C 63%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies