Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Τοπικά νέφη
18.1 °C 46%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Νέδα: Η μοιραία απόφαση της οικογένειας να προχωρήσει στο μονοπάτι ύστερα από το τέλος της εκδρομής
Ημερομηνία: Σήμερα 12/5/2025, 12:48 - Εμφανίσεις: 14



Σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία για την τραγωδία στη Νέδα Ηλείας, η οικογένεια του 4χρονου που έχασε τη ζωή του πέφτοντας στο ποτάμι από ύψος 25 μέτρων δήλωσε συμμετοχή για την εκδρομή, στην οποία όμως δεν συμπεριλαμβανόταν η επίσκεψη στους καταρράκτες.

Η μητέρα του 4χρονου είχε στην αγκαλιά της σε μάρσιπο και ένα μωράκι 15 μηνών Όπως τονίζει το ilialive.gr, η οικογένεια διέμενε σε κατάλυμα στην Αμπελιώνα Μεσσηνίας και κάποιο φιλικό πρόσωπο πρότεινε την εν λόγω εκδρομή που είχε τελικό προορισμό τον Επικούριο Απόλλωνα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ύστερα από την ολοκλήρωσή της, ωστόσο, προτάθηκε σε όσους ήθελαν να συνεχίσουν για να δουν τους καταρράκτες της Νέδα.

Η οικογένεια με το 4χρονο αγοράκι απεφάνθη να το κάνει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα είχε στην αγκαλιά της σε μάρσιπο και ένα μωράκι 15 μηνών.

Εξετάζεται αν οι γονείς είχαν ενημερωθεί για τις συνθήκες και την επικινδυνότητα της επίσκεψης στους καταρράκτες στη Νέδα.

Ασαφείς οι καταθέσεις Αρκετά σημεία από τις καταθέσεις δεν έχουν αποσαφηνιστεί, ενώ και ο 40χρονος πατέρας του παιδιού δεν μπορούσε να βοηθήσει τις Αρχές με τα όσα μπορούσε να πει.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Όπως είναι γνωστό, το παιδί γλίστρησε στην άκρη του μονοπατιού, χτύπησε σε κάποιο δέντρο και σύρθηκε ως το σημείο που κυλούν τα νερά από τους καταρράκτες, σε ένα βάθος από το μονοπάτι περίπου 25 μέτρων.

Στην απελπισία του, ο πατέρας βούτηξε στον γκρεμό για να σώσει το παιδί του, γι’ αυτό οι αρχικές αναφορές μιλούσαν για δύο τραυματίες από πτώση στον γκρεμό καθώς αυτή ήταν η πρώτη εικόνα που είχαν κάποιοι που παρευρίσκονταν στο μονοπάτι.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Κλήση στο 112 Η κλήση στο 112 κινητοποίησε τις Αρχές με 18 πυροσβέστες από το Π.Κ.

Κρεστένων και την Π.Υ.

Πύργου, την ορειβατική ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ και την ομάδα ΙΚΑΡΟΣ με drone της ΠΕ.ΠΥ.Δ Δυτικής Ελλάδας.

Στο σημείο έφτασαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη
18.1 °C 46%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies