Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
5 °C 43%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Οικονομία - Χρηματιστήριο - Επιχειρήσεις
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Αγροτικά κόκκινα δάνεια: Τεχνάσματα από funds λίγο πριν τη νέα ρύθμιση – Οι καταγγελίες
Ημερομηνία: 11/1/2025, 15:40 - Εμφανίσεις: 145



Αναβρασμός επικρατεί σε αγρότες, κτηνοτρόφους και αγροτικούς συνεταιρισμούς, καθώς λίγο πριν έρθει η ρύθμιση για τα αγροτικά κόκκινα δάνεια στη Βουλή, όπως καταγγέλλουν, εταιρείες διαχείρισης/funds προχωρούν σε πρακτικές και τεχνάσματα με σκοπό να αποκλείσουν χιλιάδες δανειολήπτες από τη ρύθμιση.

Έτσι, εν αναμονή της ρύθμισης, η οποία προβλέπεται να κατατεθεί στη Βουλή μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, αγρότες και κτηνοτρόφοι βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί.

Όπως καταγγέλλουν τα διάφορα fund, στα οποία έχουν πουληθεί τα αγροτικά κόκκινα δάνεια, τα μετατρέπουν σε μη αγροτικά, αλλά και τους ίδιους τους αγρότες σε μη αγρότες, αποκλείοντας τους από τη δυνατότητα ένταξής τους.

Οι πιέσεις που τους ασκούνται είναι έντονες, ενώ δε λείπουν και οι απειλές κατασχέσεων.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Την ίδια στιγμή, όπως επισημαίνουν εκπρόσωποι των αγροτών στον ΟΤ, άγνωστοι μένουν οι όροι και οι προϋποθέσεις που θα ορίσουν ποιοι θα ενταχθούν στη ρύθμιση, ενώ προβληματίζει η πληροφορία, ότι στη ρύθμιση θα συμμετέχει ένα μόνο fund, ενώ τα δάνεια έχουν πουληθεί σε διάφορα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); «Το όλο θέμα όμως είναι παράλογο καθώς δεν έχουν πουληθεί όλα τα αγροτικά κόκκινα δάνεια σε ένα μόνο fund και θα είναι άδικο για όσους συναδέλφους μας μείνουν εκτός» googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Δεν έχουν πουληθεί όλα τα αγροτικά κόκκινα δάνεια σε ένα μόνο fund «Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει μέχρι τώρα, η ρύθμιση καλύπτει αποκλειστικά συγκεκριμένα δάνεια που υπάγονται σε ένα μόνο fund/διαχειριστή, αφήνοντας εκτός χιλιάδες δάνεια που βρίσκονται στα χέρια άλλων φορέων διαχείρισης», λέει στον ΟΤ, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας Δημήτρης Μόσχος.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Όμως, όπως επισημαίνει ο κ.

Μόσχος, άγνωστοι παραμένουν...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Οικονομία - Χρηματιστήριο - Επιχειρήσεις"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Οικονομία - Χρηματιστήριο - Επιχειρήσεις"
ARTICLES
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
5 °C 43%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies