Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Τοπικά νέφη
19.2 °C 60%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Τοπικά νέα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Με τη δική σας εμπιστοσύνη συνεχίζουμε το έργο μας μαζί και για όσο ο Θεός και εσείς το στηρίζετε».
Ημερομηνία: 14/11/2016, 15:12 - Εμφανίσεις: 175

|14:18


Ο Δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής του Συνδυασμού: «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» κος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης την Τετάρτη 07 Νοεμβρίου 2016 παρουσία του Υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μπαλάφα, του Βουλευτή Ν.Δ. Ν. Θεσπρωτίας κ. Βασιλείου Γιόγιακα, εκπροσώπου του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, της Βουλευτού της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κ. Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, και του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου  Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, παρουσίασε σε Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τον Απολογισμό Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής...





  



 



 



 









ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ



ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ



Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων



Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α



Τ.Κ. 15127 Μελίσσια                                                                                 Μελίσσια 14 Νοεμβρίου 2016



Τηλ: 2132050015-17-18



Φαξ : 2132050039













Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –204





ΘΕΜΑ: «Με τη δική σας εμπιστοσύνη συνεχίζουμε το έργο μας μαζί και  για όσο ο Θεός και εσείς το στηρίζετε».





Ο Δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής του Συνδυασμού: «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» κος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης την Τετάρτη 07 Νοεμβρίου 2016 παρουσία του Υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μπαλάφα, του Βουλευτή Ν.Δ. Ν. Θεσπρωτίας κ. Βασιλείου Γιόγιακα, εκπροσώπου του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, της Βουλευτού της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κ. Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, και του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου  Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, παρουσίασε σε Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τον Απολογισμό Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία (άρθρο 217 Ν3463/06 όπως τροποποιήθηκε με την παρ.14 του άρθρου 20 του Ν.3731/08 καθώς και το άρθρο 14 του κανονισμού λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης) για το έτος 2015.



Στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρευρέθηκαν επίσης το Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κα Μάρθα Σαμαρά, ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Καλαφατέλης, ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Αμαρουσίου κ. Γιώργος Διδασκάλου, ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Βριλησσίων κ. Νίκος Μπαμπούνης, ο πρώην πρόεδρος Εφετών κ. Θεοχάρης Μπίρπος, προσωπικότητες της πόλης, Εκπρόσωποι Τοπικών Φορέων, Προϊστάμενοι των  Διευθύνσεων του Δήμου και πλήθος πολιτών.



Το Δημοτικό Συμβούλιο είχε απαρτία με την παρουσία δέκα εννέα (19) Δημοτικών Συμβούλων όπως παρακάτω:





Μπουσίου-Μοσχοπούλου Ευαγγελία-Πρόεδρος Δ.Σ.

Μασμανίδου Αικατερίνη-Γραμματέας Δ.Σ.

Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης-Αντιδήμαρχος

Μπούσουλα – Χάνου Αρχοντία- Αντιδήμαρχος

Τσουχνικάς Ηλίας-Αντιδήμαρχος

Μουαμελετζής Γεώργιος-Αντιδήμαρχος

Μωραϊτης Κωνσταντίνος-Αντιδήμαρχος

Βιλιώτης Ηλίας-Δημοτικός Σύμβουλος

Βορέας Σεβαστός-Δημοτικός Σύμβουλος



10.  Παλαιοδήμος Άγγελος-Δημοτικός Σύμβουλος





Κυβέλλου Παναγιώτα-Δημοτικός Σύμβουλος

Μούστρης Παναγιώτης-Δημοτικός Σύμβουλος

Αποστολόπουλος Θεόδωρος-Δημοτικός Σύμβουλος

Κιτσούλης Ελευθέριος-Δημοτικός Σύμβουλος

Μιχαλέλης Δημήτριος-Δημοτικός Σύμβουλος

Κοντουλάκος Ελευθέριος-Δημοτικός Σύμβουλος

Κολιός Μιχαήλ-Δημοτικός Σύμβουλος

Ζώης Ιωάννης-Δημοτικός Σύμβουλος

Δρόσος Γεώργιος-Δημοτικός Σύμβουλος



 



Απόντες ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:





Καλλανιώτης Κωνσταντίνος – Αντιπρόεδρος Δ.Σ.

Μπούρας Βασίλειος-Δημοτικός Σύμβουλος

Αποστολάκος Δημήτριος-Δημοτικός Σύμβουλος

Γραφάκος Εμμανουήλ-Δημοτικός Σύμβουλος

Κοσμοπούλου Αναστασία-Δημοτική Σύμβουλος

Πολίτη Ελένη-Δημοτική Σύμβουλος

Κεχαγιά Δήμητρα-Δημοτική Σύμβουλος

Σταυρόπουλος Δημήτριος-Δημοτικός Σύμβουλος

Μητροπούλου Γεωργία-Δημοτική Σύμβουλος



10.  Λίγκας-Καπλάνης Νικόλαος-Δημοτικός Σύμβουλος



11.  Σιώμος Βλάσιος-Δημοτικός Σύμβουλος



12.  Φειδοπιάστης Αντώνιος-Δημοτικός Σύμβουλος



13.  Τζουμάκας Κωνσταντίνος-Δημοτικός Σύμβουλος



14.  Κωνσταντάς Σπυρίδων-Δημοτικός Σύμβουλος



 



Η παρουσίαση των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έγινε με οπτικοακουστικό υλικό και είχε χωριστεί σε ενότητες ανά Διεύθυνση, ΝΠΔΔ, Δημοτική Κοινότητα και το οποίο διενεμήθη σε όλους τους παρευρισκόμενους.



Ο Δήμαρχος Πεντέλης ιδιαίτερα τόνισε:



… «Εγκαταστήσαμε την Καλλικρατική διακυβέρνηση στο Δήμο Πεντέλης και στις τρεις (3) Δημοτικές Κοινότητές του.



Νοικοκυρέψαμε το διοικητικό και οικονομικό χάος της Δ.Κ. Μελισσίων και τώρα προχωράμε στην ανάπτυξη με έργα από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα και πόρους του Δήμου.



Σκοπός μας, ένας άριστα λειτουργών Δήμος με σύγχρονο και πρότυπο ISO πάνω σε οργανόγραμμα και ΟΕΥ σχεδιασμένο για τον Καλλικρατικό Δήμο Πεντέλης με εξειδικευμένους επαγγελματίες εργαζόμενους που λειτουργούν αυστηρά με βάση τις διαδικασίες και το θεσμικό πλαίσιο της πατρίδας μας, με πλήρη επαγγελματισμό και σεβασμό του Πολίτη-Δημότη που υπηρετούν, με πλήρη καθαρότητα επί 24ωρου βάσεως. Με αιρετό αυτοδιοικητικό προσωπικό που λειτουργεί με αίσθημα προσφοράς και ανιδιοτέλειας μακριά από κόμματα στρατηγικές διαπλοκής και ιδιοτέλεια, με κύριο γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των Δημοτών του.



Το σύστημα διοίκησης μας ήταν είναι και θα είναι ανθρωποκεντρικό, για μας «Άνθρωπος η Απάντηση στην όποια ερώτηση».



Στόχευσή μας για τις μεγάλες παρεμβάσεις στον τόπο μας τα ευρωπαϊκά κεφάλαια.



Διευκρινίζουμε για μια ακόμα φορά ότι εντός του οικιστικού ιστού του Δ. Πεντέλης δεν υπάρχουν δασικά και αυθαίρετα δασικά κτίσματα όπως αυτά που αριθμίστηκαν  με το Νόμο 4389/2016 (ΦΕΚ Α/94/27-5-2016) του Υπουργού Γιάννη Τσιρώνη.



Στόχοι μας στα Πολεοδομικά: Η ολοκλήρωση της ένταξης της περιοχής 25ης Μαρτίου της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης, η 3η-4η γειτονιά της Δ.Κ. Μελισσίων, η αναθεώρηση του ΓΠΣ της Δ.Κ. Μελισσίων και  η υπογραφή του ΓΠΣ της Δ.Κ. Πεντέλης.



Στα μεγάλα έργα στοχεύουμε για τα Μελίσσια: το 2ο Κλειστό Γυμναστήριο και το 1ο Δημοτικό Σχολείο, στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου όπως αυτό θα αυξηθεί με την απόκτηση οικοπέδου που απαλλοτριώνουμε σύντομα. Για την Δ.Κ. Πεντέλης: η μεταφορά των πυλώνων υψηλής τάσης και η κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου και του αποχετευτικού συστήματος απορροής ομβρίων της. Για την Δ.Κ. Πεντέλης: η  αποχέτευση περιοχών Καλλιθέας Πεντέλης, ο δασικός δρόμος και η πλατεία στη Νταού Πεντέλης.



Στην κοινωνική πρόνοια, επιδιώκουμε ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και στήριξη των κοινωνικών ομάδων που υποφέρουν από την κρίση. Για μας στον τομέα αυτό το τοπικό εθελοντικό κλιμάκιο με τη συνδρομή της χορηγίας μπορούν να αποτελέσουν τους καταλύτες επιτυχίας του.



Στον πολιτισμό και αθλητισμό λειτουργούμε βάση τη στήριξη των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων που αξιοποιούν τις κτηριακές υποδομές και με τη στήριξη και τον έλεγχό μας αναπτύσσουν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.



Στην εκπαίδευση επιδιώκουμε επαρκή και καλοσυντηρημένα σχολικά κτήρια και στήριξη της εξωσχολικής ενισχυτικής διδασκαλίας.



Αγαπητοί συμπολίτες η συνεργασία και η άποψή σας βοηθάει στην προώθηση του περάσματος του Δήμου μας από τη δύσκολη περίοδο που περάσαμε την πρώτη θητεία στην ανάπτυξη που ήδη ξεκίνησε προ 2ετίας με μεγάλα έργα και σοβαρές λειτουργικές και θεσμικές παρεμβάσεις.



Συνεχίζουμε μαζί με αίσθημα επαγγελματισμού προσφοράς και ανιδιοτέλειας»….



Κλείνοντας, ευχαρίστησε όλα τα Αιρετά στελέχη του Συνδυασμού, εκλεγμένους και μη για την εξαιρετική συνεργασία, τα Αιρετά  στελέχη της Αντιπολίτευσης για τη θετική κριτική τους όπου αυτή υπήρξε. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα στελέχη και τους εργαζόμενους του Δήμου που, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, εργάστηκαν για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της υπηρεσίας, της πόλης και των δημοτών.



Στην ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης www.penteli.gov.gr καθώς και στην προσωπική ιστοσελίδα του Δημάρχου Πεντέλης www.stergiou-kapsalis.gr έχει αναρτηθεί αναλυτικά ο απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2015.



http://www.penteli.gov.gr/index.php/dimotiki-arxi/o-dimarxos/apologismos-dimarxou/8836-apologismos-dimarxou-pentelis-gia-to-etos-2016



Παρακολουθήστε τα βίντεο με τον Απολογισμό του Δημάρχου Πεντέλης για το έτος 2015 στα παρακάτω link:



https://www.youtube.com/watch?v=7Pi4SXuq7xU



https://www.youtube.com/watch?v=fJnIOqJhPWU



Πηγή: thessi.gr



Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 



Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Τοπικά νέα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Τοπικά νέα"
ARTICLES
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη
19.2 °C 60%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies