Σας γνωρίζουμε ότι λόγω των θρησκευτικών εκδηλώσεων εορτασμού του Αγ. Γεωργίου και της Ζωοδόχου Πηγής, θα γίνουν προσωρινές τροποποιήσεις των διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών που εξυπηρετούν το Δήμο μας...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
Δ/νση : Καλαμβόκη 2Α
Τ.Κ. 15127 Μελίσσια Μελίσσια 26 Απριλίου 2016
Τηλ: 2132050015-17-18
Φαξ : 2132050039
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - 64
ΘΕΜΑ: Προσωρινές Συγκοινωνιακές Τροποποιήσεις λόγω Θρησκευτικών Εκδηλώσεων.
Σχετ.: Η υπ’ αριθμ. πρωτ. 2676/ΓΕΔΣΕ/ΔΙΣΛ Απόφαση του ΟΑΣΑ.
Σας γνωρίζουμε ότι λόγω των θρησκευτικών εκδηλώσεων εορτασμού του Αγ. Γεωργίου και της Ζωοδόχου Πηγής, θα γίνουν προσωρινές τροποποιήσεις των διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών που εξυπηρετούν το Δήμο μας, με σκοπό την πιο καλή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στη διάρκεια των εκδηλώσεων.
Πιο συγκεκριμένα, θα γίνουν οι παρακάτω συγκοινωνιακές τροποποιήσεις:
1. Μερική τροποποίηση από 1/5/2016 έως 2/5/2016 της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 405, 410 και 530, λόγω εμποροπανήγυρης πέριξ του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου, επί της οδού 17ης Νοέμβρη (από οδό Σμύρνης έως οδό Κ. Καραμανλή), ως εξής:
α. 530 προς Νέα Πεντέλη: από Καραμανλή δεξιά 17ης Νοεμβρίου, αριστερά Πηγής, δεξιά Ελ. Βενιζέλου, αριστερά Παν. Τσαλδάρη, Κουντουριώτου, Θεμιστοκλέους, συνέχεια ως έχει.
β. 530 προς Κηφισιά: από Λεωφ. Δημοκρατίας, δεξιά 25ης Μαρτίου, ευθεία 17ης Νοεμβρίου, αριστερά Καραμανλή.
γ. 405 (η γραμμή θα πραγματοποιείται κυκλικά δεδομένου ότι δεν θα υπάρχει πρόσβαση στο τέρμα): από Λεωφ. Πηγής, αριστερά Ελ. Βενιζέλου, αριστερά Α. Παπανδρέου, συνέχεια ως έχει (προς αφετηρία).
δ. 410 προς Τέρμα (η γραμμή θα πραγματοποιείται κυκλικά δεδομένου ότι δεν θα υπάρχει πρόσβαση στο τέρμα): από Παν. Τσαλδάρη, αριστερά Πηγής, αριστερά Ελ. Βενιζέλου, δεξιά Λεωφ. Δημοκρατίας, συνέχεια ως έχει.
2. Κατά τη διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης της Ζωοδόχου Πηγής επί της Λεωφ. Δημοκρατίας, από 5/5/2016 έως 6/5/2016, δεν θα τροποποιηθούν οι διερχόμενες λεωφορειακές γραμμές, καθώς θα γίνει μερική κατάληψη οδοστρώματος και δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.
Αρμόδια Διεύθυνση: Περιβάλλοντος- Πολεοδομίας & Λειτουργιών Πόλης