Πρόσκληση σε Ημερίδα Ενημέρωσης Προγράμματος Ανακύκλωσης και Πράσινων Υπηρεσιών Ημερομηνία:
21/1/2014, 00:45 - Εμφανίσεις: 118
|00:33
Ημερίδα ενημέρωσης θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πεντέλης (17ης Νοεμβρίου-Πλ.Αγ.Γεωγρίου Μελίσσια) την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 στις 18.00, στο πλαίσιο έναρξης της δράσης «Εξειδικευμένα στελέχη στην διαχείριση και ανακύκλωση στερεών αποβλήτων και εξειδίκευση ωφελουμένων σε περιβαλλοντικές και πράσινες υπηρεσίες».
Για συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε στο 210-8100934 (γραφείο Αντιδημάρχου κ.Μούστρη μέχρι την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014)
Α.Σ «Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ»
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Α.Σ. «Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ» κ. Παναγιώτης Μούστρης, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, και τα μέλη του Δ.Σ. σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην ημερίδα ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πεντέλης (17ης Νοεμβρίου-Πλ.Αγ.Γεωγρίου Μελίσσια) την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 στις 18.00, στο πλαίσιο έναρξης της δράσης «Εξειδικευμένα στελέχη στην διαχείριση και ανακύκλωση στερεών αποβλήτων και εξειδίκευση ωφελουμένων σε περιβαλλοντικές και πράσινες υπηρεσίες».
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
17:30 - 18:00 Προσέλευση - εγγραφές
18:00 - 18:15 Καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Πεντέλης
Για συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε στο 210-8100934 (γραφείο Αντιδημάρχου κου Μούστρη μέχρι την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014)
Η δράση της Α.Σ. "Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ" με τίτλο «Εξειδικευμένα στελέχη στην διαχείριση και ανακύκλωση στερεών αποβλήτων και εξειδίκευση ωφελουμένων σε περιβαλλοντικές και πράσινες υπηρεσίες» εντάσσεται στα «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας», στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», Άξονας προτεραιότητας 08: «Διευκόλυνση της απασχόλησης στις 3 περιφέρειες σταδιακής εξόδου» ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).