Επιστολή Δημάρχου Πεντέλης στον Υπουργό για τη Στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης Ημερομηνία:
16/12/2013, 18:21 - Εμφανίσεις: 185
|17:33
Επιστολή για την ενίσχυση της αστυνόμευσης έστειλε στον Υπουργό ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης: "...Σας γνωρίζουμε επί του θέματος ότι, όπως διαπιστώσαμε μετά από σχετικές καταγγελίες εντός των ορίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Πεντέλης και Νέας Πεντέλης, οι οποίες αναπτύσσονται σε εδαφική έκταση εξήντα χιλιάδων (60.000) στρεμμάτων περίπου από τα Μελίσσια μέχρι την Καλλιτεχνούπολη, δεν διακινείται ούτε ημέρα ούτε νύχτα περίπολος της Αστυνομίας εποχούμενη ή πεζή. Με συνέπεια σοβαρές εγκληματικές ενέργειες στην περιοχή μας..."
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
Καλαμβόκη 2α – 151 27 Μελίσσια
Τηλ. 2132050002- Fax 2106132333 Μελίσσια, 16 Δεκεμβρίου 32013
ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 31934
ΠΡΟΣ Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη -Υπουργό κ. Νίκο Δένδια - Γεν. Γραμματέα κο Αθανάσιο Ανδρεουλάκο - Την Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειανατολικής Αττικής Διευθυντή κο Γεώργιο Ζαφειρόπουλο
ΚΟΙΝ. : -Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης
Διοικητή κο Ιωάννη Γρίμμα -Κάτοικοι – Δημότες Δ.Κ. Πεντέλης και Νέας Πεντέλης
ΣΧΕΤ. : Καταγγελίες δημοτών – κατοίκων Δημοτικών Κοινοτήτων Πεντέλης και Νέας Πεντέλης
1.Σας γνωρίζουμε επί του θέματος ότι, όπως διαπιστώσαμε μετά από σχετικές καταγγελίες εντός των ορίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Πεντέλης και Νέας Πεντέλης, οι οποίες αναπτύσσονται σε εδαφική έκταση εξήντα χιλιάδων (60.000) στρεμμάτων περίπου από τα Μελίσσια μέχρι την Καλλιτεχνούπολη, δεν διακινείται ούτε ημέρα ούτε νύχτα περίπολος της Αστυνομίας εποχούμενη ή πεζή. Με συνέπεια σοβαρές εγκληματικές ενέργειες στην περιοχή μας.
2.Μετά από ενέργειές μας ενημερωθήκαμε ότι η στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης είναι ελάχιστη {υπηρετούν μόνο δέκα (10) στελέχη}.
3.Παρακαλούμε σε συνέχεια των παραπάνω όπως άμεσα επιληφθείτε του σοβαρού αυτού θέματος για την περιοχή μας καθόσον η υφιστάμενη κατάσταση δεν επιτρέπει ούτε την ικανοποίηση των στοιχειωδών αναγκών αστυνόμευσης στην περιοχή.