<< Προτεινόμενες ταινίες
ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑ
ANT1
, Κυριακή 5/7/2015, 15:40
Ελληνική κωμωδία παραγωγής 1981
Σκηνοθεσία: Ντίμης Δαδήρας
Σενάριο: Λάκης Μιχαηλίδης
Παίζουν: Χρόνης Εξαρχάκος, Ανδρέας Φιλιππίδης, Μπέτυ Αρβανίτη, Νίκος Βερλέκης, Ηλίας Λογοθέτης, Ισμήνη Καλέση, Πάνος Μιχαλόπουλος, Ντίνος Ηλιόπουλος, Μάγδα Τσαγγάνη, Νίκος Μπακογιάννης, Ανέστης Βλάχος κ.ά.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Χρόνης είναι ένας φιλότιμος λογιστής που δουλεύει στο εργοστάσιο των Σουλτάνογλου-Μουράτογλου. Παρά την πολλή εργατικότητά του, δεν του δίνουν αύξηση, την οποία την έχει ανάγκη τόσο για να καλύψει ένα χρέος του γαμπρού του, του Γιάγκου, όσο και για να παντρευτεί την αγαπημένη του, τη Σοφία.
Τα αφεντικά του είναι ο Απόστολος Σουλτάνγλου και ο Πέτρος Μουράτογλου. Ο Πέτρος δεν έχει πολλές σχέσεις με το εργοστάσιο και όπως αναφέρεται στην ταινία προτιμά να κάνει διάφορα σπορ και να διασκεδάζει. Από την άλλη, ο Απόστολος, είναι τσιγκούνης και άπιστος στη γυναίκα του, την Ντόρα. Αντί να δώσει, λοιπόν, αύξηση στον Χρόνη, του δίνει διάφορες συμβουλές, σχετικά με την οικονομία. Ωστόσο, ο Απόστολος έχει κρυφή σχέση με μια τραγουδίστρια του «ελαφρού» τραγουδιού, την Άντζέλα Τσιμπλίδου. Η Ντόρα, που γνωρίζει για τις απιστίες του Απόστολου, πείθεται από μια φίλη της να αρχίσει κι αυτή τις απιστίες. Και αρχίζει το φλερτάρισμα, με τον Πέτρο, ο οποίος είχε δείξει ένα ενδιαφέρον για αυτή. Κατόπιν, η Ντόρα και ο Απόστολος, για να φιλοξενήσουν τους ερωμένους τους, απευθύνονται στον Σταμάτη Σταμάτη, έναν συνάδελφο του Χρόνη, για να τους βρει ένα απόμερο σπίτι, πληρώνοντας αδρά.
Μοιραστείτε τη με τους φίλους σας:
Θέλετε να βλέπετε το καθημερινό πρόγραμμα ταινιών της τηλεόρασης στο κινητό σας;
Εγκαταστήστε την εφαρμογή "TV Ταινίες" που δημιούργησε το pentelikonews.gr:
Δείτε επίσης:
Σχόλια:
|
|