Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
18.1 °C 49%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Τηλεόραση
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

<< Προτεινόμενες ταινίες





ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (DANGEROUS GAME)

ΝΕΤ, Πέμπτη 25/8/2011, 02:15 μετά τα μεσάνυχτα

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 1993
Παίζουν: Χάρβεϊ Καϊτέλ, Μαντόνα, Τζέιμς Ρούσο, Νάνσι Φεράρα
Σκηνοθέτης: ’μπελ Φεράρα
Διάρκεια: 108'

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Έντι Ισραέλ, (Χάρβεϊ Καϊτέλ) ο διάσημος και απαιτητικός σκηνοθέτης του ανεξάρτητου κινηματογράφου, γυρίζει την νέα του ταινία "Η μητέρα των καθρεπτών". Με πρωταγωνιστές τον Φράνσις Μπέρνς(Τζέιμς Ρούσο) και την Σάρα Τζένινγκς (Μαντόνα) μία τηλεοπτική ηθοποιό, η ταινία περιστρέφεται γύρω από την εφιαλτική νύχτα ενός παντρεμένου ζευγαριού που έχει αποφασίσει να χωρίσει. Το σενάριο υπαγορεύει στους ηθοποιούς να επιδοθούν σε πράξεις βίας και εξευτελισμού ο ένας προς τον άλλον.
Με μεθόδους εντελώς αυταρχικές, ο Έντι απαιτεί από τους δυο πρωταγωνιστές του όλο και περισσότερη αυθεντικότητα. Στην πραγματική ζωή τώρα, ο Έντι θα κοιμηθεί με τη Σάρα, λίγο πριν φτάσει στο Λος ’ντζελες η γυναίκα του (Νάνσι Φεράρα) με το μικρό του γιο. Ενώ τα όρια μεταξύ κινηματογράφου και πραγματικότητας συγχέονται επικίνδυνα, η κατάσταση αναπόφευκτα οδηγείται στα άκρα, τόσο για τον δημιουργό της ταινίας, όσο και για τους πρωταγωνιστές του.
Ο ’μπελ Φεράρα, ένα χρόνο μετά την επιτυχία του “Bad Lieutenant” (Διαφθορά) ρίχνει τον καθρέφτη του στη σκοτεινή πλευρά του Χόλυγουντ.

Ο Χάρβεϊ Καϊτέλ από διεφθαρμένος μπάτσος στη Νέα Υόρκη, μετατρέπεται σε έναν αυταρχικό σκηνοθέτη που παίζει με το μυαλό και τις ανασφάλειες των ηθοποιών του, στην προσπάθειά του για μεγαλύτερη αυθεντικότητα. Για άλλη μία φορά, ο μεγάλος ηθοποιός γεμίζει με την υποβλητική του παρουσία την οθόνη, δίνοντας ρυθμό σε αυτό το σκοτεινό παραμύθι έρωτα και εξουσίας. Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως αυτής της “ταινίας μέσα στην ταινία” είναι η Μαντόνα (η εταιρία της οποίας χρηματοδότησε τότε την παραγωγή) από την οποία ο Φεράρα κατάφερε να αποσπάσει την καλύτερη αναμφίβολα ερμηνεία της κινηματογραφικής της καριέρας. Μπλέκοντας παραπάνω τα όρια μεταξύ μυθοπλασίας και “πραγματικότητας” ο Φεράρα δίνει το ρόλο της γυναίκας του Έντι στην πραγματική του γυναίκα (Νάνσι Φεράρα). Το αποτέλεσμα είναι αντάξιο των προσδοκιών των απανταχού θαυμαστών του “κακού παιδιού” του ανεξάρτητου κινηματογράφου. Σκοτεινό και προκλητικό μέχρι ωμότητας, το “Επικίνδυνο Παιχνίδι” είναι μία συναρπαστική περιπλάνηση στις εμμονές και τα πάθη της ανθρώπινης ύπαρξης.




Μοιραστείτε τη με τους φίλους σας:

Θέλετε να βλέπετε το καθημερινό πρόγραμμα ταινιών της τηλεόρασης στο κινητό σας;
Εγκαταστήστε την εφαρμογή "TV Ταινίες" που δημιούργησε το pentelikonews.gr:


Δείτε επίσης:


Σχόλια:
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Ημερήσιοι επισκέπτες: 3.200
Συνολικοί επισκέπτες: 1.892.673
Online τώρα:327
Διαφημιστείτε στο pentelikonews.gr
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
18.1 °C 49%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies