Ελληνικό: Το θρίλερ με τρεις θανάτους στην ίδια οικογένεια μέσα σε λίγες μέρες Ημερομηνία:
10/5/2025, 00:16 - Εμφανίσεις: 73
Τρεις θάνατοι σημειώθηκαν στο Ελληνικό με κοινό παρονομαστή την παρουσία μιας γυναίκας βουλγαρικής καταγωγής.
Μια οικιακή βοηθός, που εμφανίστηκε ξαφνικά τον περασμένο Φεβρουάριο στη ζωή της οικογένειας Σιδηροπούλου στο Ελληνικό, λίγο πριν και τα τρία μέλη της «φύγουν» από τη ζωή, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».
Ήταν η κόρη της οικογένειας, η Βαρβάρα Σιδηροπούλου, 78 χρόνων, που είχε προσλάβει τη γυναίκα από τη Βουλγαρία να βοηθά στις δουλειές του σπιτιού, να μαγειρεύει και να φροντίζει τόσο την ίδια όσο και τη μητέρα της, Κατερίνα.
Η Βέρα, όπως την φώναζαν, αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά της και έφερε βηματοδότη.
Αυτό όμως που την έκανε να αναζητήσει βοήθεια για τη διαχείριση του σπιτιού, ήταν ένα ατύχημα στο πόδι.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ο αδελφός της, Μιχάλης Σιδηρόπουλος, μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία λόγω χρόνιων προβλημάτων υγείας.
Πρώτος θάνατος: Η μητέρα Η αρχή έγινε με τη μητέρα της οικογένειας, την Αικατερίνη Σιδηροπούλου, 98 χρόνων.
Το τελευταίο διάστημα εμφάνιζε γενικευμένη επιδείνωση στην υγεία της.
Στις 11 Απριλίου 2025 εισήχθη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και τέσσερις ημέρες αργότερα, τη Μεγάλη Τρίτη, «κατέληξε».
Το πιστοποιητικό θανάτου τονίζει σηπτική καταπληξία.
Η νεκροτομή αναμένεται.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Δεύτερος θάνατος: Η κόρη Την ημέρα που «φεύγει» από τη ζωή η μητέρα της, η Βέρα είναι και εκείνη στο νοσοκομείο Έχει μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο «Ιπποκράτειο» αφού, όπως είχε δηλώσει στους διασώστες η οικιακή βοηθός, την είχε βρει λιπόθυμη στο πάτωμα του σπιτιού με έμετους γύρω της.
Τη Μεγάλη Πέμπτη η Βέρα Σιδηροπούλου μεταφέρεται από το «Ιπποκράτειο» στο «Ασκληπιείο» Βούλας όπου και «καταλήγει» τη Δευτέρα του Πάσχα 21 Απριλίου.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Και σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει επιληφθεί ακόμα η ιατροδικαστική υπηρεσία.
Ο γιατροί επισημαίνουν πως διαπιστώσαν σημαντική έκπτωση στο...