Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
11.1 °C 62%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Τηλεόραση
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

<< Προτεινόμενες ταινίες





ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ (MAN OF STEEL)

STAR, Δευτέρα 25/12/2023, 22:50

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής, καναδικής, βρετανικής συμπαραγωγής 2013
Παίζουν: Χένρι Καβίλ, Έιμι Άνταμς, Μάικλ Σάνον, Νταϊάν Λέιν, Ράσελ Κρόου, Κέβιν Κόστνερ, Κρις Μελόνι
Σκηνοθέτης: Ζακ Σνάιντερ


ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο πλανήτης Κρύπτον απειλείται με άμεση καταστροφή.  Ο επιστήμονας Τζορ-Ελ και η σύζυγός του Λάρα, αποφασίζουν να σώσουν τον νεογέννητο γιο τους Καλ-Ελ και τον στέλνουν με ένα μικρό διαστημόπλοιο στη Γη. Έχουν φροντίσει όμως να εισχωρήσουν στον οργανισμό του  έναν γεννητικό κώδικα ώστε να διατηρήσει τη φυλή του Κρύπτον. Ο Καλ-Ελ μεγαλώνει ως ο υιοθετημένος γιος ενός ζευγαριού στη Γη, του  Τζόναθαν και της Μάρθα Κεντ, οι οποίοι του δίνουν το όνομα Κλαρκ. Εξαιτίας της πραγματικής του καταγωγής, ο Κλαρκ έχει υπεράνθρωπες δυνάμεις, οι οποίες αρχικά του δυσκολεύουν τη ζωή αλλά σταδιακά μαθαίνει να τις ελέγχει και να βοηθάει άλλους ανθρώπους, που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο. Ο Τζόναθαν αποκαλύπτει στον έφηβο Κλαρκ ότι είναι εξωγήινος και τον συμβουλεύει να μην χρησιμοποιεί τις δυνάμεις τους δημοσίως καθώς φοβάται ότι η κοινωνία δεν θα τον δεχτεί. Μετά το θάνατο του Τζόναθαν, ο ενήλικος πια Κλαρκ, αποφασίζει να φύγει από την πόλη, που μεγάλωσε. Ξεκινάει μια εντυπωσιακή περιπέτεια, αναζητώντας τις ρίζες του και την αποστολή του σ’ αυτό τον κόσμο. Περνάει αρκετά χρόνια περιπλανώμενος σε διάφορες πόλεις, κάνοντας διαφορετικές δουλειές και χρησιμοποιώντας ψεύτικα ονόματα ενώ ταυτόχρονα βοηθάει ανθρώπους. Ένα τυχαίο γεγονός, θα φέρει στο δρόμο του τη μαχητική δημοσιογράφο Λόις Λέιν, της οποίας και θα σώσει τη ζωή. Η Λόις βάζει στόχο να εντοπίσει τον Κλαρκ με την πρόθεση να γράψει ένα άρθρο για τον υπεράνθρωπο, που βρίσκεται ανάμεσά τους.  Ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος όμως παραμονεύει για τον Κλαρκ αλλά και όλον τον πλανήτη Γη.  Αν όμως, θέλει να σώσει τον κόσμο από τον αφανισμό και να αποτελέσει το σύμβολο της ελπίδας για την ανθρωπότητα, ο Κλαρκ δεν έχει άλλη επιλογή από το να αφήσει τον ήρωα που κρύβει μέσα του να λάμψει...Η ταινία είναι βασισμένη στον υπερήρωα Σούπερμαν της DC Comics και αποτελεί επαναπροσδιορισμό της γνωστής σειράς ταινιών.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ζακ Σνάιντερ (300,Watchmen) και την παραγωγή ο Κρίστοφερ Νόλαν (τριλογία “Batman”, “Inception”, “Memento”, “The Prestige”).
Ο βρετανός Χένρι Κάβιλ ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Σούπερμαν και για την ταινία Superman: Η Επιστροφή (Superman Returns) το 2006 αλλά τον έχασε από τον Μπράντον Ρουθ. Αποτελεί τον πρώτο μη Αμερικανό ηθοποιό, που υποδύεται τον δημοφιλή ήρωα, Σούπερμαν.
Για πρώτη φορά σε ταινία με τον Superman δεν ακούγεται η χαρακτηριστική, αυθεντική μουσική υπόκρουση των προηγούμενων ταινιών ("Superman Theme" του Τζον Γουίλιαμς). Αυτή τη φοράτη μουσική επένδυση υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ, Χανς Ζίμερ.
Η ταινία έγινε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με τις συνολικές εισπράξεις να αγγίζουν τα 668 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.



Μοιραστείτε τη με τους φίλους σας:

Θέλετε να βλέπετε το καθημερινό πρόγραμμα ταινιών της τηλεόρασης στο κινητό σας;
Εγκαταστήστε την εφαρμογή "TV Ταινίες" που δημιούργησε το pentelikonews.gr:


Δείτε επίσης:
- Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΑΜΟΥΡΑΪ (THE LAST SAMURAI) (STAR, 19/4/2024, 23:50)


Σχόλια:
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Ημερήσιοι επισκέπτες: 3.200
Συνολικοί επισκέπτες: 1.892.673
Online τώρα:7
Διαφημιστείτε στο pentelikonews.gr
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ARTICLES
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
· How is collagen produced: Amino acids and the roles of vitamin C and copper
· The Grasshopper plot
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
11.1 °C 62%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΑΜΟΥΡΑΪ (THE LAST SAMURAI) (STAR, σήμερα 23:50)
Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα


Ειδήσεις





Copyright 2010-2024 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies